CLutch install problem

Got questions? We got answers....

CLutch install problem

Postby cuervo » 01:16 pm Jan 11 2015

Hi , ┬┐this cabla position is the correct?, I believe that lever comp must be move a little forward. :snooty:


Image
cuervo
Member
 
Posts: 25
Joined: 04:41 pm Jun 20 2014
Location: Chile
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

CLutch install problem

Postby s10gto » 02:40 pm Jan 11 2015

I checked my H series and looks about right. That spring looks unhooked/bent.
s10gto
Member
 
Posts: 483
Joined: 07:35 pm Nov 06 2013
Has thanked: 1 time
Been thanked: 36 times

Re: CLutch install problem

Postby cuervo » 02:55 pm Jan 11 2015

Hi s10gto , how is the spring right position? , it is my first bike , i'm a roockie :oops: xd.
cuervo
Member
 
Posts: 25
Joined: 04:41 pm Jun 20 2014
Location: Chile
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Re: CLutch install problem

Postby Tedh98 » 03:15 pm Jan 11 2015

Looks close to mine as well. But if you use 0 or 1 washer under the pusher rod could account for differences.

The big question is - is the clutch operating correctly?
User avatar
Tedh98
Supporting Member II
Supporting Member II
 
Posts: 1576
Joined: 01:08 pm Mar 20 2009
Location: Atlanta, Georgia
Has thanked: 16 times
Been thanked: 60 times

CLutch install problem

Postby s10gto » 03:54 pm Jan 11 2015

When the spring is correct one end hooks the case. The other hooks to the lever. Here's a pic. :grin:

Image
s10gto
Member
 
Posts: 483
Joined: 07:35 pm Nov 06 2013
Has thanked: 1 time
Been thanked: 36 times


Return to KDX General Q&A

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] and 6 guests